Strandryddedagen onsdag 29. mai

Onsdag 29. mai arrangerer vi vår egen variant av strandryddedagen fra kl. 17.30 til ca 21.00 (padleklar kl. 18.00).

Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp og bidra til å rydde elvebredden i våre nærområder for søppel.

Ryddingen foregår i/fra kajakkene da vi av erfaring ser at mye søppel ligger i vannkanten og er vanskelig tilgjengelig fra land.

Vi stiller med søppelsekker m.m. Deler opp i lag og tildeler områder.

Etter endt dugnad vil det bli servert kaffe, mineralvann og varme pølser. Vi trenger 3-4 kanner med kaffe. Skriv i kommentarfeltet hvis du tar med en kanne.

Alle deltakere får premie i form av profileringsartikkel med klubbens nye navn: Lillestrøm Kajakklubb

Nitelva

Svelle

2 hendelser på “Strandryddedagen onsdag 29. mai”

1. Kjell Johansson

Planen er også å få satt ut bøyene over Svell i morgen. Vi får hjelp av opsynsmannen med båt. Jeg trenger en frivillig til å bli med båten. Gjerne en som ikke kan padle.