Grunnkurs surfski

Dette kurset er for deg som er nysgjerrig på surfski og har lyst til å mosjonere i et sosialt fellesskap, samtidig som du lærer god padleteknikk og bølgesurfing.

Klubbens surfski er lette, stabile (på nivå med havkajakk) og har godt fartspotensiale. Hvis det ikke er bølger den aktuelle kursdagen øver vi på å bli bedre surfskipadlere ved å trene lette intervaller. Det kreves en viss padlekapasitet for å fange bølger, og intervalltrening er en supert måte å forberede oss til mer moro i bølgene!

Det legges vekt på individuell progresjon og fellesskap under kurset. Sikkerhet er viktig og du lærer derfor egenredning, kameratredning og om andre forhold som er viktig for sikkerheten.

Dette er et kurs i Norges padleforbund sin utdannings stige og du får Våttkort etter gjennomført kurs. Klubben sponser kurset litt og refunderer 800 kr til deltakerne etter at kurset er gjennomført slik at kursavgiften for dette kurset er lik kursavgiften på vanlig grunnkurs.

Tirsdag 1.10 kl: 17-20
Torsdag 3.10 kl: 17-20
Lørdag 5.10 kl: 10-16
Søndag 6.10 kl: 10-16

Lillestrøm kajakklubb arrangerer grunnkurs surfski i sammarbeid med okk og påmeldingen går via deres sider. (NB klikk på link i tittelen under)

Grunnkurs Surfski

Dato

01 okt 2019 - 06 okt 2019
Kategori
Geir Stenersen

Arrangør

Geir Stenersen
Telefon
97078283
E-post
geir.stenersen@live.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *